0180 – 511165 Mail voor een afspraak, reactie binnen 24 uur: info@alclean.nl

   Facilitaire diensten

   Eenmalige schoonmaak

   Heeft u een verhuizing of verbouwing achter de rug? Verhuizen geeft rommel, veel rommel. En vaak is het huis dat u gaat bewonen nog vies. Alclean zorgt ervoor dat, voordat u het huis gaat bewonen, deze geheel schoon en fris wordt opgeleverd. Zo kunt u met een gerust hart en een fijn gevoel uw nieuwe woning betrekken. Ook een pand dat net is opgeleverd kan vaak een grote schoonmaakbeurt gebruiken.

   Periodieke schoonmaak

   Alclean verzorgt alle voorkomende periodieke onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden voor uw gebouw. Denk hierbij aan stofzuigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen en tafels poetsen, maar ook aan meer specialistische reiniging, zoals gevelreiniging of vloeronderhoud. Aan de hand van een op maat gemaakt schoonmaakplan zorgen wij ervoor dat uw werkomgeving altijd schoon en netjes is.

   Evenementen schoonmaak

   Organiseert u een feest, tentoonstelling of sportmanifestitatie? Evenementen zorgen voor een grote piekbelasting en vergen daarom veel voorbereiding, maar zeker ook voor veel werk achteraf, zoals de schoonmaak. Daar kunt u een ploeg professionele schoonmakers goed bij gebruiken. Wij zorgen ervoor dat zowel voor, tijdens als na uw evenement alles opgeruimd en schoongemaakt is. De overlast voor de omgeving wordt hierbij tot een minimum beperkt.

   Opleveringsschoonmaak

   Bij langdurige leegstaand of nieuwbouw is het wel zo prettig als een bedrijfspand of nieuwbouwcomplex vakkundig schoongemaakt is alvorens het betrokken wordt. Alclean zorgt ervoor dat bewoners of gebruikers kunnen leven en werken in een schone omgeving .

   Bouwservice

   Bij deze service houden onze mobiele ploegen de bouwlocaties schoon. Zij rijden de locaties af en zorgen dat het leefbaar blijft. Daarnaast hebben we kantinedames die veelal worden ingezet om de koffiemolen draaiende te houden en voor het verzorgen van huishoudelijke werkzaamheden in de directieketen. Aan het eind van een bouwproject worden de bouwplaatsen opgeruimd en de woningen of verblijven schoongemaakt. Vloeren worden gestofzuigd en de sanitaire ruimten worden ontdaan van de cementsluier. Ook de eerste glasbewassing vindt dan plaats.
   De werkzaamheden van onze opleveringsschoonmaak op een rijtje:

   • Oplevering woningen/bedrijfspanden
   • Onderhoud bouwketen
   • Koffieservice
   • Schoonmaakwerkzaamheden bouwplaats

   Opleveringsschoonmaak wordt altijd uitgevoerd per opdracht, aan de hand van een persoonlijke inventarisatie en prijsbepaling vooraf.

   Dieptereiniging

   Dieptereiniging van keukens en sanitaire groepen worden uitgevoerd per opdracht en aan de hand van een inventarisatie en een prijsbepaling vooraf. Bij keukenreiniging zal e.e.a. worden afgestemd op de eisen en voorschriften binnen de HACCP normering. Indien u voor de eigen dienst schoonmaakmiddelen en materialen zoekt adviseren wij u hierin graag en leveren uiteraard de juiste middelen en materialen.

   Facilitaire service

   In deze bedrijfstak houden wij ons bezig met het leveren, onderhouden en beheren van de sanitaire voorzieningen zoals handdoekautomaten, zeepautomaten, dames hygiëneboxen en de levering van sanitaire benodigdheden. Hiervoor wordt na inventarisatie een onderhoudscontract afgesloten. Onze diensten op het gebied van facilitaire service op een rijtje:

   • Verhuur sanitairbenodigdheden
   • Verkoop sanitairbenodigdheden
   • Beheer en onderhoud

   Kantinebeheer

   Deze dienst worden ingezet als aanvulling op de eigen dienst of volledig zelfstandig. Een van onze medewerkers beheert uw kantine en zorgt dat deze op afgesproken momenten bezet en/of operatief is. Wij verzorgen desgewenst de inkoop van levensmiddelen e.d. Deze service wordt veelal gecombineerd met dagschoonmaak.

   Neem contact op

   Alclean B.V.

   Van Utrechtweg 71
   2921 LN Krimpen aan den IJssel
   Zuid-Holland
   T: 0180 - 511165