0180 – 511165 Mail voor een afspraak, reactie binnen 24 uur: info@alclean.nl

   Strenge kwaliteitscontrole

   Kwaliteit begint bij goede werkinstructies en heldere procedures. Zo maken we bijvoorbeeld bij al onze middelen en materialen gebruik van een kleurcodering (bijv. rood=sanitair, blauw=interieur, groen=vloer etc.). Zo wordt nooit een bureau met dezelfde doek als het sanitair gereinigd.

   Onze medewerkers zijn in het bezit van erkende vakdiploma’s, zijn op de hoogte van onze normen en waarden en worden continu bijgeschoold volgens de laatste richtlijnen. Daarnaast zijn veel van onze medewerkers VCA gecertificeerd, zodat een stevige basiskennis aanwezig is op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

   Verder geloven wij in de stelling “meten is weten”. In ons Dagelijks Kontrole Systeem (DKS) wordt niet alleen op het formulier ingevuld wat er gedaan is en wat er beter kan volgens onze controleur, maar wordt de klant ook om zijn mening gevraagd. We dragen dus proactief verbeterpunten aan én we luisteren naar onze klant. Daarbij zijn wij vaak kritischer op ons eigen functioneren dan de klant.

   Daarnaast hebben we ervoor gekozen ons te laten certificeren voor het SieV keurmerk, om onszelf scherp te houden en te laten zien dat we de kwaliteit van ons vak serieus nemen. Het SieV keurmerk staat voor betrouwbaarheid, betrokkenheid, professionaliteit en goed ondernemerschap.

   Tevreden klanten

   Deze werkwijze heeft gezorgd voor een hoge klanttevredenheid en een laag verloop onder onze klanten.

   Neem contact op

   Alclean B.V.

   Van Utrechtweg 71
   2921 LN Krimpen aan den IJssel
   Zuid-Holland
   T: 0180 - 511165