0180 – 511165 Mail voor een afspraak, reactie binnen 24 uur: info@alclean.nl

   Milieuvriendelijk werken

   Alclean kiest voor het gebruik van middelen en materialen die geen schade aan mens en leefomgeving toebrengen. Onze schoonmaakmiddelen zijn bijvoorbeeld voorzien van het Europees Ecolabel, en worden maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Het gebruik van deze middelen is niet alleen goed voor het milieu, maak vaak ook beter voor de gezondheid van uw en onze medewerkers. Zo komen er bij deze middelen geen nevels van irriterende stoffen zoals alcohol of ammonia vrij, en kiezen we waar mogelijk voor methoden waar helemaal geen schoonmaakmiddelen aan te pas komen.

   Voor het bijvullen van toilet- en handdoekdispensers gebruiken we alleen FSC-gecertificeerde producten. Uiteraard voldoet Alclean volledig aan alle Nederlandse regelgeving en vergoedt haar medewerkers conform de geldende CAO. Wij maken morele keuzes in ons handelen en gaan op een respectvolle manier om met onze mensen, klanten en omgeving. Meer hierover leest u in onze MVO verklaring.

   Heeft u interesse of vragen?

   Bel ons dan nu op 0180 – 511165. U krijgt dan meteen antwoord op al uw vragen, of we maken een afspraak binnen 24 uur, als dat gewenst is. U kunt ook online een indicatie aanvragen. U ontvangt dan binnen 24 uur reactie van ons.

    

   Neem contact op

   Alclean B.V.

   Van Utrechtweg 71
   2921 LN Krimpen aan den IJssel
   Zuid-Holland
   T: 0180 - 511165