0180 – 511165 Mail voor een afspraak, reactie binnen 24 uur: info@alclean.nl

   Natuursteen vloeren

   Natuursteen vloeren geven ruimten een mooie en klassieke uitstraling. De meest bekende zijn marmer en travertin. Alclean kan u adviseren over het onderhoud van dit type vloer. We hebben de juiste kennis en kunde in huis om uw natuursteen vloer langer mooi te houden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van dit type vloeren. Wij laten uw oude natuurstenen vloer er weer als nieuw uitzien!

   Periodiek onderhoud

   Kiest u voor vloeronderhoud van de natuursteen vloeren in uw bedrijfspand? De uitvoering vindt plaats tijdens of buiten de werktijden van de opdrachtgever, zoals u het wenst. Iedere vloer krijgt de specifieke behandeling middels toepassing van moderne technieken en methodieken. Onze medewerkers zijn in het bezit van het diploma basisveiligheid VCA en beschikken over de kennis van alle verschillende afwerksoorten en afwerkvormen. Daarnaast kunnen we u in de regio Rotterdam ook een onderhoudsplan bieden voor planmatig onderhoud. Zo weet u zeker dat uw natuursteen vloeren er altijd mooi bij liggen!

   Bekijk hieronder een overzicht van de verschillende methoden die wij hanteren:

   RenovatieOnderhoud
    Slijpen Supershine
    Polijsten Twistermethode
    impregneren
    Steenglansbehandeling

   Tot ons werkgebied rekenen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt. Als u een vloer van natuursteen in uw woning of bedrijfspand heeft, kies dan in de regio Rotterdam bij het onderhoud en de renovatie voor de expertise van Alclean.

   Neem contact op

   Alclean B.V.

   Van Utrechtweg 71
   2921 LN Krimpen aan den IJssel
   Zuid-Holland
   T: 0180 - 511165