0180 – 511165 Mail voor een afspraak, reactie binnen 24 uur: info@alclean.nl

   Onderhoud marmoleum vloer

   Heeft u een marmoleum vloer en wilt u het beste onderhoud voor uw marmoleum vloer, dan bent u bij Alclean B.V. op het juiste adres. Dit bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van vloeronderhoud en schoonmaakwerkzaamheden. Het maakt niet uit wat voor vloer u heeft liggen. Alclean B.V. weet ongetwijfeld alles over het beste onderhoud voor uw marmoleum vloer.

   Hoe ziet het onderhoud van een marmoleum vloer eruit?

   Marmoleum is wellicht een naam die niet iedereen bekend voorkomt. Het is de merknaam van Forbo voor linoleum. Dit merk wordt vaak verkocht bij Alclean B.V. Een marmoleum vloer is geheel gemaakt van duurzame grondstoffen. Het is dan ook zeer milieuvriendelijk. Daarnaast is een marmoleum vloer ook zeer onderhoudsvriendelijk. Daarom kiezen veel scholen, instellingen en bedrijven voor dit soort vloeren.

   Onderhoud van een marmoleum vloer door Alclean B.V.

   Als u ervoor kiest om Alclean B.V. het onderhoud aan uw marmoleum vloer uit te laten voeren, kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring. Het onderhoud bestaat uit de volgende werkzaamheden:

   • Strippen en reinigen;
   • Beschermen;
   • Onderhouden;
   • Reparatie.

   U kunt zelf kiezen of u eenmalig gebruik wilt maken van onze diensten of dat u een onderhoudsplan met ons wilt opstellen. Wij komen dan regelmatig terug om opnieuw onderhoud uit te voeren. De keuze is aan u. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0180 – 511165. Ook is het mogelijk om alvast een offerte aan te vragen om een idee te krijgen van de kosten. Hopelijk horen wij snel van u!

   }

   Afspraak binnen 24 uur

   Gratis offerte

   Jarenlange ervaring

   Neem contact op

   Alclean B.V.

   Van Utrechtweg 71
   2921 LN Krimpen aan den IJssel
   Zuid-Holland
   T: 0180 - 511165