0180 – 511165 Mail voor een afspraak, reactie binnen 24 uur: info@alclean.nl

   Schoonmaak Ridderkerk

   Voor een goede schoonmaak in Ridderkerk moet u bij het Zuid-Hollandse schoonmaakbedrijf Alclean B.V. zijn. Ons bedrijf is opgericht in 1997 en maakt sinds die tijd vele panden in Zuid-Holland schoon. Ook in Ridderkerk zijn er al vele bedrijven, die hun panden laten schoonmaken door het uitstekende Alclean B.V.

   Grote schoonmaak in Ridderkerk

   Ieder bedrijf moet geregeld schoongemaakt worden. Dit moet niet onderschat worden. Schoonmaken is een vak en moet door professionals worden uitgevoerd. Alleen dan zal uw bedrijf er langdurig schoon en opgeruimd uitzien. Voor een goede schoonmaak in Ridderkerk is Alclean B.V. het aangewezen schoonmaakbedrijf. Alclean B.V. biedt de mogelijkheid om eenmalig te laten schoonmaken. Dit kan bijvoorbeeld bij een evenement of de oplevering van een gebouw. Het is daarnaast ook mogelijk om ons geregeld te laten schoonmaken. Zo kunnen wij periodieke schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, maar ook de dagelijkse interieurverzorging. Ook facilitaire diensten vallen onder onze werkzaamheden.

   Waarom zou u kiezen voor Alclean B.V. voor uw grote schoonmaak in Ridderkerk?

   Alclean B.V. is meer dan een schoonmaakbedrijf. Wij doen er alles aan om ons voortdurend te verbeteren. Dat is ook de reden dat wij het SieV keurmerk hebben. Dit toont aan dat u van ons het volgende kunt verwachten:

   • Betrouwbaarheid;
   • Betrokkenheid;
   • Professionaliteit;
   • Goed ondernemerschap.

   Daarnaast houdt dit keurmerk ons scherp. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u enthousiast bent geworden over onze diensten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u een afspraak met ons maken of een offerte aanvragen. Hopelijk kunt u snel van onze goede diensten gebruikmaken!

   }

   Afspraak binnen 24 uur

   Gratis offerte

   Jarenlange ervaring

   Neem contact op

   Alclean B.V.

   Van Utrechtweg 71
   2921 LN Krimpen aan den IJssel
   Zuid-Holland
   T: 0180 - 511165