0180 – 511165 Mail voor een afspraak, reactie binnen 24 uur: info@alclean.nl

   Uw schoonmaak specialist in Zuid-Holland

   Onze professionele team steekt de handen uit de mouwen voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Denk daarbij aan dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak, sanitaire reiniging. Een schone werkomgeving werkt immers niet alleen prettig, maar is bovendien ook het visitekaartje van uw bedrijf.

   Een schone werkplek heeft voor u uw medewerkers en medewerksters een positieve invloed op de productiviteit en het goede gevoel. Mensen presteren beter in een schone omgeving.

   Flexibel: schoonmaak is maatwerk en inspelen op de actuele situatie. Door onze flexibele instelling en vakmanschap hebben we voor ieder vraagstuk een passende oplossing
   Ontzorgen: Uw wensen en eisen worden in onze aanpak verwerkt, wij houden de vinger aan de pols als het gaat om het bewaken van de kwaliteit.
   Techniek: Door toepassing van Reinigingsmiddelen voorzien van het Ecolabel en door het toepassen van technieken die mens en milieu zo min mogelijk belasten gaan we verantwoord om met onze planeet.

   Stappenplan schoonmaakplan

   Wij werken volgens een vast stappenplan:

   • Inventarisatie: wat, waar, wanneer en hoe
   • Kostencalculatie: ureninzet gekoppeld aan het tarief
   • Opstart schoonmaak door onze medewerkers en objectleiding: kennismaking met uw object zodat wij ons thuis voelen.
   • Inspectie: kwaliteit borgen en verbeteren
   • Communicatie: duidelijkheid en overleg
   • Rapportage voortgang: kwaliteit, continuïteit en advies.

    

   Kwaliteitsbewaking

   Onze medewerkers en medewerksters zijn in het bezit van erkende vakdiploma’s. Door onze strenge kwaliteitsbewaking kunt u er vanuit gaan dat u de kwaliteit krijgt die wij beloven. We staan altijd open voor uw feedback, om onze service continu te blijven verbeteren.

   Alclean BV is aangesloten bij de branche organisatie Siev, Schoonmaken is een Vak, en onze medewerksters en medewerkers vallen onder de Cao Schoonmaak. Wij zijn Keurmerkhouder van het SieV Keurmerk.

   Neem contact op

   Alclean B.V.

   Van Utrechtweg 71
   2921 LN Krimpen aan den IJssel
   Zuid-Holland
   T: 0180 - 511165