0180 – 511165 Mail voor een afspraak, reactie binnen 24 uur: info@alclean.nl

   Schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel

   Het beste schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel is ongetwijfeld Alclean B.V. Dit schoonmaakbedrijf levert diverse schoonmaakdiensten: alles voor een schone zaak. Alclean B.V. maakt met name winkels en kantoorpanden schoon. Uw bedrijf ziet er weer prachtig uit wanneer de medewerkers van Alclean B.V. hun werk hebben gedaan.

   Het beste schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel

   Alclean B.V. richt zich met name op het schoonmaken van grote bedrijfspanden. Voordat onze medewerkers beginnen met de grote schoonmaak wordt eerst altijd een schoonmaakplan opgesteld. Vervolgens kunt u kiezen voor de dienst die het beste bij uw wensen en behoeftes past. Zo biedt het schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel onder andere de volgende diensten:

   • Eenmalige of periodieke schoonmaak;
   • Evenementenschoonmaak;
   • Opleveringsschoonmaak;
   • Gevelreiniging;
   • Facilitaire service.

   Wat biedt ons schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel nog meer?

   U kunt altijd ongekende kwaliteit verwachten van Alclean B.V. Wij zijn KIWA gecertificeerd en al ons personeel is in het bezit van erkende vakdiploma’s. Daarnaast hebben wij het SieV keurmerk, wat staat voor betrouwbaarheid, betrokkenheid, professionaliteit en goed ondernemerschap. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel naar telefoonnummer 0180 – 511165.

   }

   Afspraak binnen 24 uur

   Gratis offerte

   Jarenlange ervaring

   Neem contact op

   Alclean B.V.

   Van Utrechtweg 71
   2921 LN Krimpen aan den IJssel
   Zuid-Holland
   T: 0180 - 511165