0180 – 511165 Mail voor een afspraak, reactie binnen 24 uur: info@alclean.nl

   Schoonmaakbedrijf Gouda

   Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Gouda? Dan bent u bij Alclean B.V. op het juiste adres. Ons bedrijf stelt zichzelf als doel om uw pand grondig schoon te maken.

   Het beste schoonmaakbedrijf in Gouda

   Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Gouda dan doet u er goed aan contact met ons op te nemen. Daar zijn verschillende redenen voor. Ten eerste kunt u bij ons rekenen op een uitstekende service. U kunt ons inschakelen voor periodieke schoonmaak of dagelijkse interieurverzorging. Wij stellen dan met u een contract op en vervolgens komen onze medewerkers op de gewenste momenten schoonmaken. Wij maken daarentegen ook schoon op projectbasis. Zo kunt u ons inschakelen voor een evenementen schoonmaak of opleveringsschoonmaak.

   De beste kwaliteit

   Al onze werkzaamheden voldoen aan de gewenste kwaliteitseisen. Wij hanteren dan ook een strenge kwaliteitscontrole. Dankzij deze controle hebben wij zelfs het SieV keurmerk gekregen. Dit geeft aan dat u van ons het volgende kunt verwachten:

   • Betrouwbaarheid;
   • Betrokkenheid;
   • Professionaliteit;
   • Goed ondernemerschap.

   Al onze personeelsleden zijn goed geschoold en hebben ruime ervaring op het gebied van schoonmaken. Wanneer u nog meer informatie wilt over onze werkwijze kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 0180 – 511165. Wilt u graag weten hoeveel het schoonmaakwerk u gaat kosten, dan kunt u via de website een offerte aanvragen. Wacht niet langer en schakel snel de hulp in van Alclean, uw schoonmaakbedrijf in Gouda!

   }

   Afspraak binnen 24 uur

   Gratis offerte

   Jarenlange ervaring

   Neem contact op

   Alclean B.V.

   Van Utrechtweg 71
   2921 LN Krimpen aan den IJssel
   Zuid-Holland
   T: 0180 - 511165