0180 – 511165 Mail voor een afspraak, reactie binnen 24 uur: info@alclean.nl

   Tapijtreiniging

   Tapijt is comfortabel, heeft een warme uitstraling en bovendien een goede warmte isolatie. Toch heeft tapijt ook nadelen. Het wordt bijvoorbeeld snel vies. Ook al bent u wekelijks nog zo goed uw tapijt aan het stofzuigen, op den duur sluipt er toch vuil in dat u er niet zomaar uit krijgt tijdens uw wekelijkse schoonmaakrondje. Het is daarom hygiënisch om uw tapijt eens in de zoveel tijd te voorzien van een uitgebreide reinigingsbeurt.

   Incidentele vervuiling

   Heeft u per ongeluk vlekken in uw tapijt gekregen die u er niet zomaar meer uit krijgt? Schakel dan in de regio Rotterdam een specialist van Alclean in. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het verwijderen van vlekken en kunnen daarnaast uw tapijt vakkundig voor u onderhouden. Op deze manier blijft uw tapijt in goede staat en zullen er geen nare kringen ontstaan.

   Zowel particulieren als bedrijven

   Tot ons werkgebied rekenen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt. De uitvoering van onze werkzaamheden vindt plaats op een tijdstip waarop het u uit komt. Dit kan dus zowel binnen als buiten de werktijden van de opdrachtgever. Iedere vloer krijgt de specifieke behandeling middels toepassing van moderne technieken en methodieken. Daarnaast kunnen we u ook een onderhoudsplan voor planmatig onderhoud bieden.

   Onze methoden om tapijt te reinigen zijn:

   • Sproei-extractie reiniging
   • Bonnet reiniging
   • Rhotowash

   Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van tapijtreiniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

   Neem contact op

   Alclean B.V.

   Van Utrechtweg 71
   2921 LN Krimpen aan den IJssel
   Zuid-Holland
   T: 0180 - 511165