Meer licht, minder onderhoud

Het staat niet alleen netter en schoner, maar bovendien krijgt u met schone ramen ook meer licht binnen en zorgt het schoonhouden van ramen ook voor het nodige onderhoud aan uw pand. U kunt onze glazenwasserij in de gehele regio Rotterdam inschakelen voor een planmatig glas- en gevelonderhoud volgens vaste frequenties. Dan weet u zeker dat uw pand altijd de uitstraling heeft die u verlangt!

Glassenwasser op grote hoogtes

Wij zijn er als glazenwasser tevens in gespecialiseerd om op grote hoogtes te werken, tot wel 10 meter hoog met onze telewash-methode. Deze methode geeft direct een glanzend eindresultaat zonder dat er een ladder aan te pas komt. Voor hogere beglazing zijn onze medewerkers zeer bekwaam in het werken met diverse hoogwerkers.
Hieronder hebben we onze diensten op het gebied van glasbewassing op een rij gezet:

  • Ladderwerk
  • Uitvoering met behulp van Hoogwerkers
  • Bewassing met behulp van Telewash

VCA-certificaat

Als glazenwasser werken we vaak op grote hoogtes. Onze medewerkers werken daarom volgens de richtlijnen van veilig werken op hoogte en zijn allen in het bezit van het diploma basisveiligheid VCA.

Gevelreiniging

Onder gevelreiniging verstaan wij het reinigen van uw gebouw, meestal met behulp van hogedruk-apparatuur, voor een schoon en verzorgd uiterlijk. In feite houdt dit in dat we het gebouw reinigen en beschermen tegen het inwerken van vuil en vocht. Heeft u last van mos- of algengroei op de gevel van uw pand? Reiniging hiervan is van groot belang voor het onderhoud van uw pand. Onze specialisten kunnen de gevel van uw pand er weer fris en schoon uit laten zien en voorzien van een goede bescherming.

Graffiti verwijderen

Heeft u last van graffiti? Wij kunnen graffiti verwijderen van uw gevel en deze bovendien voorzien van een coating ter preventie van vuil of graffiti. Bij calamiteiten zoals graffiti staan wij binnen 16 uur voor u klaar om deze vervuiling van uw gevel te verwijderen weg te nemen en de gevel in de oude staat te herstellen.

Periodieke reiniging

Door vervuiling vraagt de gevel periodiek ook om een grondige reinigingsbeurt gevolgd door een goede bescherming. Metaal en kunststof kunnen met onze coatings en pasta’s beschermd worden. Voor steen zijn de mogelijkheden een coating of impregnering. Wij informeren u graag over de verschillende toepassingen en mogelijkheden. Incidenteel of op contractbasis houden wij uw pand schoon!

Wij zorgen voor:
Hogedrukreiniging
Graffiti verwijderen
Gevelbescherming
Reinigen en bescherming omlijstingen en beplating

Interesse of vragen?

De professionals van Alclean helpen u graag!

Neem contact op