0180 – 511165 Mail voor een afspraak, reactie binnen 24 uur: info@alclean.nl

   Vloeronderhoud

   Voor het beste vloeronderhoud voor uw bedrijf in Zuid-Holland gaat u naar Alclean. Onze specialisten zorgen er op een kundige manier voor dat iedere vloer binnen uw bedrijf weer brandschoon wordt. Door de juiste behandeling van ons team, zorgt u ervoor dat u vloer weer jarenlang mee gaat.

   Vloeronderhoud op iedere soort vloer

   Wat voor materiaal u ook heeft liggen op uw kantoor, dankzij vloeronderhoud zorgen onze specialisten ervoor dat uw ondergrond schoon is en mooi blijft. Van linoleum tot rubber en van tapijt tot tegelvloeren. Alclean zorgt ervoor dat uw vloer weer straalt als vanouds. Het maakt voor ons niet uit of wij één keer langskomen of regelmatig. Ons doel blijft hetzelfde: het schoonmaken van uw vloeren om kantoor.

   Eerlijk en overzichtelijk schoonmaak stappenplan

   Wanneer u kiest voor vloeronderhoud bij Alclean, werken wij volgens een vast stappenplan. Op die manier weet u altijd wat u van ons kunt verwachten en wat de kosten van de werkzaamheden zijn. Op die manier weet u waar u aan toe bent, terwijl u de beste vloerreiniging krijgt die er is.

   Laat uw vloer zo snel mogelijk schoonmaken

   Zeg de vlekken of vieze plekken in uw vloer vaarwel. Schakel de hulp in van de specialisten van Alclean en kies voor vloeronderhoud van de beste kwaliteit. Vraag een online indicatie aan of bel ons op 0180 – 511165 als u nog vragen heeft. Zo bieden wij een oplossingen op maat aan, terwijl wij de kwaliteit van uw vloer bewaken.

   }

   Afspraak binnen 24 uur

   Gratis offerte

   Jarenlange ervaring

   Neem contact op

   Alclean B.V.

   Van Utrechtweg 71
   2921 LN Krimpen aan den IJssel
   Zuid-Holland
   T: 0180 - 511165