Vast en gemotiveerd personeel

Onze medewerkers worden goed getraind en geïnstrueerd, en wij hechten er aan dat zij zich betrokken voelen bij uw organisatie. Zo selecteren wij medewerkers die niet alleen voldoen aan uw richtlijnen, maar ook bij uw bedrijfscultuur passen. Wij begrijpen dat op een scheepswerf een ander slag mensen werkt dan op een basisschool. Wij houden daar bij de selectie nadrukkelijk rekening mee. Daarnaast krijgt u niet alleen een vaste schoonmaker, maar werken we ook met vaste invallers.

Uiteraard voldoet Alclean volledig aan alle Nederlandse regelgeving en vergoedt haar medewerkers conform de geldende CAO. Wij maken morele keuzes in ons handelen en gaan op een respectvolle manier om met onze mensen, klanten en omgeving.

Milieuvriendelijk werken

Alclean kiest voor het gebruik van FSC-gecertificeerde middelen en materialen die geen schade aan mens en leefomgeving toebrengen. Onze schoonmaakmiddelen zijn bijvoorbeeld voorzien van het Europees Ecolabel, en worden maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Het gebruik van deze middelen is niet alleen goed voor het milieu, maak vaak ook beter voor de gezondheid van uw en onze medewerkers. Zo komen er bij deze middelen geen nevels van irriterende stoffen zoals alcohol of ammonia vrij, en kiezen we waar mogelijk voor methoden waar helemaal geen schoonmaakmiddelen aan te pas komen.

Interesse of vragen?

De professionals van AlClean helpen u graag!

Neem contact op